Lid worden

S.C.H.I.E.T. Squash is voor studenten (bachelor, master, exchange students), van beginners tot gevorderde spelers. Ook als alumni, PhD, professor of enthousiaste squasher ben je welkom om je bij onze vereniging aan te sluiten.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden bij S.C.H.I.E.T. en wil je een keertje te komen kijken bij een clubavond? Sturen dan een mail naar info@schietsquash.nl. Wij nodigen je graag uit om een keer mee te spelen met de clubavond.

Als de studentensquashvereniging van Amsterdam bieden wij:

Het lidmaatschap is voor studenten € 25,- per collegejaar en voor niet-studenten € 50,- per college jaar. Voor een half jaar (van sept t/m feb of van feb t/m juni) is het lidmaatschap € 12,50 en € 25,- respectievelijk. Deze kosten komen bovenop het squash abonnement van het Universitair Sport Centrum (USC). Voor meer informatie over deze squash abonnementen verwijzen we je graag door naar de website van het USC.

Om lid te worden van S.C.H.I.E.T. Squash, kom je eerst een keer kijken op de clubavond daarna kan je je aanmelden via dit formulier.