Over S.C.H.I.E.T.

Wie zijn wij?

S.C.H.I.E.T Squash is sinds 2012 de squashvereniging voor studenten en leden van het USC. Opgericht door 5 fanatieke squashers, biedt de club de mogelijkheid om op een vrijblijvende manier kennis te maken met de sport en andere leden. Aangezien S.C.H.I.E.T. officieel lid is van de Squash Bond Nederland, biedt de club naast de clubavonden, trainingen en toernooien, ook de mogelijkheid om mee te doen met de nationale squashcompetitie.

Voor wie?

Iedereen, van beginnend tot gevorderd squasher, kan lid worden van de club. Ook als je graag wil squashen maar geen partner hebt, kan je lid worden van de club. Door middel van clubavonden en de ladder kom je vanzelf met mensen van je eigen niveau in aanraking. Voor ons geldt: hoe meer leden, des te leuker de club!

Wat bieden wij?

  • Clubavonden: Elke week organiseren wij clubavonden. Alle leden zijn dan van harte welkom om het tegen elkaar op te nemen in een potje drie kwarten, king of the court, rackettrekken, of als er voldoende ruimte is een volledige game.
  • Trainingen: Regelmatig wordt op de clubavond training gegeven door een ervaren lid. Trainingen op deze avonden zitten bij je lidmaatschap inbegrepen.
  • Toernooiencyclus: S.C.H.I.E.T Squash organiseert met ingang van seizoen 2016-2017 een eigen toernooiencyclus bestaande uit 6 toernooien. Veel leuke games tegen veel verschillende mensen zorgen er voor dat je veel ervaring op doet en leuke partners tegen komt! Bovendien hangen er mooie prijzen in de lucht voor de winnaars!
  • Clubkampioenschappen: Naast de toernooiencyclus wordt er af en toe een clubkampioenschap georganiseerd, waarbij gestreden wordt om de beste squasher van S.C.H.I.E.T. te zijn. Als lid van S.C.H.I.E.T. krijg je bovendien korting op het inschrijfgeld!
  • Competitie: S.C.H.I.E.T. is lid van de Squash Bond Nederland, en daarom is er de mogelijkheid om mee te doen met de officiële squashcompetitie van Nederland. Je kunt je aansluiten bij een bestaand team (mits er plek is) of je eigen team inschrijven. Neem contact op met S.C.H.I.E.T. om de mogelijkheden te bekijken.

Like ons ook op Facebook, en blijf op de hoogte van alle actuele clubavonden en events!